Descoperă și Protejează

folder_opennoutăți

Participă la Chestionarul Nostru despre Drepturile de Proprietate Intelectuală

Într-o eră digitală în plină expansiune, înțelegerea drepturilor de proprietate intelectuală devine esențială. Ca tineri studenți și creatori ai viitorului, este vital să cunoașteți cum să vă protejați creațiile și să respectați inovațiile altora. De aceea, proiectul A.C.T.I.V.E. vă invită să vă testați și să vă îmbogățiți cunoștințele printr-un chestionar special conceput pentru voi.

Ești elev de liceu sau student universitar? Vrei să afli mai mult despre lumea fascinantă a proprietății intelectuale? Avem exact ceea ce îți trebuie! Proiectul A.C.T.I.V.E. a creat un chestionar simplu și accesibil pentru a te ajuta să navighezi prin complexitatea acestui domeniu.

Nu e nevoie să fii expert

Chestionarul este deschis pentru toate nivelurile de cunoaștere și nu solicită informații personale – confidențialitatea ta este garantată. Îți va lua doar câteva minute să completezi, iar rezultatele vor contribui la cercetarea noastră în îmbunătățirea resurselor educaționale despre proprietatea intelectuală.

Fie că ești creator, inovator, sau pur și simplu curios, răspunsurile tale vor juca un rol cheie în înțelegerea modului în care tinerii percep și valorifică drepturile intelectuale. Acesta este un pas important în asigurarea că munca creativă este protejată și apreciată la justa ei valoare.

Suntem entuziasmați să vedem cum va contribui feedback-ul tău la construirea unei comunități mai informate și responsabile. Participă la chestionarul nostru aici și alătură-te mișcării A.C.T.I.V.E. pentru a susține și a promova respectul pentru proprietatea intelectuală!

Nu rata ocazia de a face parte din schimbare!

Accesează chestionarul nostru AICI și împărtășește-l cu colegii și prietenii tăi.
Fiecare răspuns contează în lupta pentru protecția creativității și inovației!

„Credem că educația joacă un rol esențial în dezvoltarea consumatorilor responsabili și cu o 9 atitudine”, a spus Sorin Mierlea, președintele InfoCons. „Prin colaborarea cu EUIPO dorim să schimbăm percepțiile, comportamentele și atitudinile față de Drepturile de Proprietate Intelectuală. “ O 9 atitudine – A.C.T.I.V.E. “ este dedicat cultivării respectului pentru creatori, inventatori și inovatori. Împreună, putem construi un viitor mai sigur în care spiritul creativ să prospere și proprietatea intelectuală să fie protejată.”

Asociația InfoCons – Organizație pentru Protecția Consumatorilor, membră cu drepturi depline în Consumers International, este o organizație neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apară drepturile consumatorilor.

InfoCons este un susținător al drepturilor de proprietate intelectuală, fiind dedicat promovării inovației, creativității și protecției operelor originale. Cu o misiune de educare și informare, InfoCons lucrează în direcția creării unui mediu în care drepturile de proprietate intelectuală sunt respectate, promovând un climat propice dezvoltării și creșterii economice.

Chestionar Drepturile de Proprietate Intelectuală